CINE SUNTEM SERVICII PARTENERI CONTACT
SERVICII
Transfer material seminal
Transfer embrioni
Crestere vaci de carne
Crestere vaci de lapte
Furnizare echipamente profesionale


Sediul social:
Arad,
Dreptatii 23, Bl. 717, Ap. 4.


Punct de lucru:
Timisoara
Str. Memorandumului
Nr. 96, Ap. 12,
Tel/Fax: 0256 431526
office@vivaroimpex.ro
CRESTERE VACI DE CARNE
La Vivaro Impex exploatam in principal resursele noastre genetice. Embrionii si animalele de rasa din ferma noastra provin din America, Canada si Germania. Nici un animal nu este achizitionat inainte ca ferma din care acesta provine sa nu fie atent analizata. Experienta noastra este imbogatita si prin participarea la targuri si expozitii de specialitate (the Royal agricultural winter fair in Toronto, the World dairy expo in Madison e alla Swiss’ Expo in Lousanne). In decizia de achizitie a materialului seminal sau a animalelor cel mai important rol il are analiza caracteristicilor morfologice si a valorilor genetice ale animalului.

LIMOUSINE -De origine franceza rasa a cunoscut in ultimii ani o puternica expansiune. Recunoscuta ca rasa de carne, Limousine gratie unei atente selectii a devenit una dintre rasele cele mai specializate, carnea fiind de o calitate exceptionala. Laptele vacii Limousine are un bogat continut de grasime, ceea ce face ca vitei sa fie bine ponderati, la 6 - 7 luni acestia ajung la 250 kilograme. Culoarea rasei este rosu
aprins. Limousine este o rasa a carei crestere este de preferat sa se faca in zone colinare, cu altitudini de pana la 300 – 400 de metri, in zone cu pasunat. La maturitate talia taurilor este cuprinsa intre 140 – 155 cm, la tauri, 135 – 150 la vaca.Greutatea la maturitate este de 1100 – 1250 kg. la taur, 700 – 900 kg. la vaca.

• PIEMONTESE
• LIMOUSINE
• BLUE BEGA
• CHIANINA
Copyright © MacPixel 2007